APERITIVE
Salată de vinete cu roșii (100/50 gr)
Fasole bătută (200 gr)
Zacuscă de ciuperci (200gr)
Ciuperci la cuptor umplute cu legume (50 gr)
Șnițel de dovleac (50 gr)
Chifteluțe de legume (ciuperci, tzuchini, morcov/50gr)
Bruschețe cu roșii, busuioc și ulei de măsline (100 gr)
CIORBE/SUPE
Ciorbă de perișoare / văcuță cu smântână și ardei iute(legume, carne tocată amestec vită-porc/ carne de vită – 310/50gr)
Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute (legume, burtă de vită, smântână – 280/80/50gr)
Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (legume, fasole, ciolan afumat – 150/150/50 gr) Supă de pui cu tăiței de casă (legume, carne de pui, tăiței – 240/60/60 gr)
MAIN
File de șalău pane în fulgi de porumb, cartofi la cuptor cu unt și sos butter lemon (200/200 gr)
Păstrăv la grătar cu cartofi natur și lămâie (200/200 gr)
Mix grill cu ceafă de porc și pulpă de pui la cuptor (150 gr/ 100 gr), cartofi țărănești (200 gr) și salată de varză albă cu mărar
Sarmale cu pastramă de porc afumată și mămăliguță (180/200/200 gr)
Sarmale de post umplute cu ciuperci, morcov și stafide și mămăliguță (200/200 gr)