Rezervări telefonice:
09:00 - 19:00
Close
+40720 51 51 51 +40733 86 47 83 contact@unique-events.ro
09:00 - 19:00

Planificarea Evenimentului

Planificarea Evenimentului

Planificarea Evenimentului

Fie că este vorba de o petrecere privată (cununie civilă, botez, zi de naștere/aniversare) sau un eveniment corporate (cursuri, conferințe, lansare de produs), totul va fi planificat cu atenție până la cele mai mici detalii, deoarece suntem de părere că ele spun povestea. Ne dorim să te bucuri de evenimentul tău, așa că lasă în grijă noastră tot ce ține de organizarea acestuia.

Îți oferim pentru petrecerea ta o sala cu o capacitate de 20-30 de persoane, numărul minim de participanți acceptați fiind de 15 persoane. Pentru persoanele doritoare de aer curat, punem la dispoziție o terasă romantică cu aer de provence, potrivită pentru discuțiile lungi ale serilor de vară.

În funcție de numărul invitaților prezenți la eveniment, te putem ajuta cu idei pentru amenjarea locației și dispunerea meselor; încât atmosfera să fie plăcută și destinsă.

Pe lângă locație, îți punem la dispoziție un meniu diversificat și decorațiuni deosebite, care vor crea împreună o poveste frumoasă, de care sperăm să îți amintești cu drag!

Cere Oferta